Nieuwsberichten 2017

Regeerakkoord Rutte III

Op maandag 9 oktober maakte informateur Gerrit Zalm bekend dat de onderhandelaars van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie het eens zijn geworden over een concept-regeerakkoord. Daarna was het aan de vier Kamerfracties om het akkoord goed door te lezen, vragen te stellen en op- en aanmerkingen te plaatsen. Het definitieve regeerakkoord is dinsdagmiddag gepresenteerd. 

11 oktober 2017

Lees meer

Ook aandelenrechten in Gouden Handdruk extra belast

De 'Gouden Handdruk' is tegenwoordig extra belast en dat geldt volgens de rechter ook voor aandelenrechten, wat iets anders is dan aandelenoptierechten. 

02 september 2017

Lees meer

Vraagbaak: Mijn deposito loopt af. Wat te doen?

U hebt het kapitaal, dat u ooit als ontslagvergoeding kreeg, in een stamrecht-bv laten storten. Vervolgens heeft uw stamrecht BV dat geld op een langjarige deposito gestald. Zij kreeg een aantrekkelijke rente die genoeg was om er de oprenting van de stamrechtverplichting mee te dekken.

09 juli 2017

Lees meer

Tweede Kamer neemt wetsvoorstel verbetering functioneren VvE aan

De Tweede Kamer heeft op 21 februari 2017 ingestemd met het voorstel Wet verbetering functioneren vereniging van eigenaars. Het wetsvoorstel ligt nu in de Eerste Kamer. De beoogde inwerkingtreding is 1 januari 2018.

20 april 2017

Lees meer

Goudenhanddrukstamrecht en echtscheiding

Man en vrouw zijn gehuwd op huwelijkse voorwaarden. In het kader van de echtscheiding twisten zij over de vraag of het goudenhanddrukstamrecht van de man, onder het te verrekenen vermogen valt.

3 februari 2017

Lees meer


Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

Direct contact

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

070 - 511 43 33

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

skype-gd

Kantoor locatie

Hofcampweg 280
2241 KM Wassenaar